De verzorging die uw voeten verdienen

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen.

Medisch pedicure

Als pedicure heb ik als doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen

Mooie verzorgde voeten

Voor al uw voetproblemen

  • Verwijderen eelt en likdoorns

  • Knippen en frezen nagels

  • Nagelreparatie

  • cosmetische voetverzorging of wellnessbehandeling
  • Persoonlijke aandacht voor uw voeten

Persoonlijke aandacht

Als u pijn heeft verandert ongemerkt ook uw houding. Daardoor kunnen weer rug– of nekklachten ontstaan. Tijdens de pedicurebehandeling worden allereerst uw huid en de nagels van uw voeten beoordeeld. In overleg met u wordt de geadviseerde behandeling besproken. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel en ik neem dus graag de tijd voor u, zodat ik aan uw persoonlijke wensen kan voldoen.

Waaraan herkent u een ProVoet pedicure?

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.

provoet voetverzorging